Algemene voorwaarden - Yogalanda

Hygiëne:Voor een ontspannen massage is hygiëne belangrijk. Bij Yogalanda staat hygiëne dan ook hoog in het vaandel. Uiteraard is het fijn als u ook fris en schoon bent voor de afspraak.

Om afleiding en rust tijdens het masseren te waarborgen, adviseer ik de mobiele telefoon uit te doen of op stil te zetten tijdens de behandeling.

In het algemeen is masseren op een volle buik minder ontspannen. Daarom is het advies om niet net na een maaltijd voor een massage langs te komen. 

Een ayurvedische massage tijdens de menstruatie wordt afgeraden. Bij een zwangerschap adviseer ik u om een zwangerschapsmassage elders te boeken. 

Ethiek: de massages bij Yogalanda bevatten geen erotische elementen. Het wordt niet gewaardeerd als hiernaar gevraagd wordt. Gebeurt dit wel dan stopt de behandeling ook onmiddellijk. Ik doe ook aangifte over het incident. De behandeling wordt hierbij wel in rekening gebracht. Toekomstige massages worden geweigerd. 

Onderbroeken blijven aan tijdens massages. 

Roken, alcohol en drugs worden niet toegestaan.

Yogalanda en the Garden of Mala zijn niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen. 

Annuleringsvoorwaarden:
Massages kunnen 24 uur van tevoren geannuleerd of gewijzigd worden. Zou u na 24 uur toch nog willen afzeggen of wijzigen of komt u niet voor uw afspraak, dan wordt de behandeling nog wel in rekening gebracht. Procedure van annuleren: annuleren kan alleen via e-mail om discussie te vermijden over de tijdstip van annulering.

Correspondentie

Bevrijdingsstraat 78
4641 BK Ossendrecht
Noord-Brabant
 
Kvk nummer: 20164758
 
Yolanda Zeelte
Tel.: 06 10 20 85 27
Email.: info@yogalanda.nl
Scroll naar boven